Contact

Heb je een vraag over één van onze producten, de Eurosparen-spaarshop of een Geld-Terug-Actie? Onze medewerkers helpen je graag!

Zijn de verpakkingen van Vifit duurzaam?

Onze drankenkartons (gebruikt voor alle pakken Vifit) bestaan voor het overgrote deel uit karton. Dit karton wordt gemaakt van FSC gecertificeerd papier. Het FSC keurmerk geeft zekerheid dat het hout, dat als grondstof voor papier wordt gebruikt, afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. FSC (Forest Stewardship Council) is wereldwijd dé organisatie die zich inzet voor verantwoord beheer van bossen, zodat economische, ecologische en sociale belangen in balans zijn. Al onze drankenkartons zijn recyclebaar. Daarnaast hebben onze drankenkartons een plastic sluiting en een dun plastic laagje dat het pak vloeistofdicht maakt. Voor de hoeveelheid plastic die we voor onze pakken nodig hebben, wordt hernieuwbaar plastic ingekocht, dat is gemaakt van biomassa in plaats van fossiele grondstof (olie). Hiermee stimuleren we de duurzame productie van hernieuwbaar plastic.De Vifit Goedemorgen! PET flesjes zijn (exclusief sleeve) gemaakt van 100% gerecycled plastic. Wanneer je de sleeve van het flesje verwijdert en deze apart bij het plastic afval weggooit, kan het flesje goed gerecycled worden. Als de sleeve nog om het flesje zit, herkent de afvalsorteermachine het plastic flesje niet waardoor deze dan niet optimaal gerecycled wordt. Zowel de losse sleeve en het flesje mogen dus worden weggegooid bij het plastic afval.

Ik ben niet tevreden over mijn Vifit product. Wat kan ik het beste doen?

Wij vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met een Vifit product. Wij horen graag wat er mis mee was. Je kunt je opmerking doorgeven via het contactformulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Zit er lactose in Vifit producten?

Ja, Vifit producten bevatten lactose. Vifit producten bevatten melk waar van nature lactose in zit.

Zijn Vifit producten gepasteuriseerd of gesteriliseerd?

Alle producten van FrieslandCampina zijn gepasteuriseerd of gesteriliseerd. De rauwe melk krijgt in de fabriek een hittebehandeling doordat het in de machine langs stalen platen stroomt. De melk wordt daarbij kort verwarmd tot 72 graden Celsius.

Ik heb een allergie voor een bepaald ingrediënt. Hoe weet ik welke allergenen jullie producten bevatten?

Vifit is bij de wet verplicht om alle gebruikte allergenen op de verpakking te vermelden. De allergenen staan dik gedrukt bij de ingrediëntenlijst. We raden je dus aan om goed te kijken naar de ingrediënten wanneer je gevoelig bent voor een bepaald allergeen. Bij twijfel raden we je aan om contact op te nemen met je huisarts.

Ik wil graag mijn spreekbeurt/werkstuk houden over Vifit, kunnen jullie mij helpen?

Wat leuk dat je een spreekbeurt of werkstuk wil houden over Vifit. Alle informatie over Vifit is te vinden op deze website. Als je meer wil weten over zuivel dan verwijzen wij je graag naar: Klasse TV en Zuivel Online. Veel succes!

Is het mogelijk dat Vifit een evenement sponsort?

Op dit moment sponsort Vifit geen evenementen. Helaas is er geen budget beschikbaar voor sponsoring vanuit het merk Vifit.

Waar kan ik Vifit producten kopen?

Helaas kunnen wij je niet precies vertellen waar je Vifit producten kunt kopen. Iedere supermarkt beslist namelijk zelf over het assortiment. De medewerkers van de supermarkt kunnen je wel helpen met deze vraag. Ze kunnen voor je controleren of het in de winkel staat of dat ze het voor je kunnen bestellen!

Wat is de houdbaarheid van Vifit producten?

Verse zuivelproducten kunnen, voor openen, enkele dagen tot weken in de koelkast bewaard worden tussen 5 en 7 graden Celsius. De datum op de verpakking geeft een indicatie van de houdbaarheid van het product in een gesloten verpakking. Na openen is het product enkele dagen houdbaar.

Ik kan geen Vifit Sport producten meer vinden, zijn deze nog te koop?

De Vifit Sport producten worden niet meer geproduceerd en zijn sinds begin 2022 helaas niet meer te koop.

Ik wil graag promotiemateriaal van Vifit, kan dat?

In verband met het enorme aantal aanvragen kunnen wij helaas niet iedereen helpen aan Vifit items. Het is uiteraard mogelijk om ons contactformulier in te vullen.